Gezinsvakantie in de natuur, Villages Nature Paris

Gezinsvakantie in de natuur, Villages Nature Paris

 • € 490

 • Geen transport inbegrepen

 • Per woning - 5 dagen

Vraag een offerte aan

Over deze reis

Villages Nature Paris biedt een fantastisch avontuur aan jong en oud met respect voor de natuur. Ontdek dit ecologisch park waar de warme sfeer op natuurlijke wijze wordt opgewekt door geothermie. Deze duurzame energiebron zorgt ervoor dat je in het Aqualagon het hele jaar door in 30°C warm water kan zwemmen. Kom volledig tot rust met je gezin in je appartement omringd door groen en beleef samen nieuwe herinneringen, door eropuit te trekken met het gezin in de Ferme BelleVie, voor bakworkshops, tuinier sessies en ontmoetingen met de boerderijdieren. Heb je nog niet genoeg van alle natuur, dan kan je verdwalen in de Jardins Extraordinaires: een wandeling tussen de bomen, planten en bloemen met op je weg meerdere openluchtspelletjes. Heb je het liever wat avontuurlijker? Dan vind je allerlei activiteiten in de Forêt des Légendes

Accomodatie

Welkom in dit unieke, autovrije en met respect voor de natuur opgetrokken vakantiedomein, Villages Nature. Er zijn 3 types cottages en appartementen. 'Clan Comfort' is het basistype met speelse elementen in het interieur en ligt in het bos op ca. 15 min. te voet van de 'Promenade du Lac'. 'Country Premium' is ingericht in Engelse landelijke stijl en ligt in het bos of aan de rand van het meer op 5 à 10 min. te voet van de 'Promenade du Lac'. De superieure 'Cocon VIP' is een behaaglijke oase van rust en verfijndheid, gelegen vlak bij het centrum of aan het meer op 5 à 10 min. te voet van 'Promenade du Lac'. Het domein is autovrij, alleen op de dag van aankomst en vertrek kan je naar/van je woning per auto.

Activiteiten

In Villages Nature Paris vind je een brede waaier aan activiteiten. De Promenade du Lac is het hart van het domein met het onthaalhuis. Het is een ontmoetingsplek waar je gezellig kan winkelen, een hapje eten en drinken en genieten van allerlei animatie (animatie afhankelijk van het seizoen).

Er is een waaier aan eetmogelijkheden, o.a. Italiaans restaurant Vapiano, Restaurant 'Cépages' met traditionele streekgerechten. 'Les Délices de la Ferme' (zoete en hartige pannenkoeken, gebak op grootmoeders wijze...). Bar bij de bowling. Lagon Café met snacks. Bakkerij 'Chez Meunier' met theesalon. Supermarkt Franprix. Kids Club (3-12 jaar). Huur waterfietsen, elektrische boten, suppen. Huur Segway, mini Jeeps. Huur elektrisch 'golfkarretje' voor gebruik op het domein. Minigolf, bowling, aquaslide, aquabike, babyzwemmen, watergewenning voor kleintjes, wijninitiatie, avonturenparcours tussen de bomen, Climb'blocks, Ninja parcours. Escape room, Gametown.

Workshops voor klein en groot in 'boerderij BelleVie' en in het 'Bos der Legendes': knutselatetlier (in de natuur), biotuinieren, brood bakken, bijenteelt, je eigen hut of feeënhuis maken, vlotten bouwen. Ponyclub: je pony verzorgen, ponytochten (tot 13 jaar). Kids Harbour: varen met minibootjes. Deep Nature Spa® (vanaf 14 jaar) voor schoonheidsbehandelingen en massage, bubbelbaden, rustruimte.
Praktisch

Praktisch

Inclusief

 • 4 nachten in een Country Premium appartement voor 4 personen (type 41).
 • sport en ontspanning: Zwemparadijs Aqualagon, Boerderij BelleVie, Binnenspeeltuin ‘Lait’s Play’, Bos der Legendes, Buitengewone tuinen, Multisportterein , Animatien.
 • bedlinnen, opgemaakte bedden bij aankomst, badlinnen
 • eindschoonmaak
 • toeristenbelasting. 
 • 1 parkeerplaats vlak bij de woning
 
 

Exclusief

 • verzekeringen
 • waarborg mogelijk
 • extra parkeerplaats tegen betaling
 • TUI

 • De voorgestelde reis kan onderhevig zijn aan wijzigingen in het programma en/of aan de prijs. Gelieve je te wenden tot je reiskantoor voor een volledige offerte op maat.

Gezinsvakantie in de natuur, Villages Nature Paris

Gezinsvakantie in de natuur, Villages Nature Paris

 • € 490 Per woning - 5 dagen

Vraag een offerte aan
 helpt je graag verder
 helpt je graag verder

helpt je graag verder

Selectair Cassimons Travel

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Handelsstraat 67
1840 Malderen