Autorondreis: Actief Noorwegen

Autorondreis: Actief Noorwegen

  • € 1593

  • Geen transport inbegrepen

  • per persoon

Vraag een offerte aan

Over deze reis

Tijdens de Active Norway reis ontdek je een minder groot stuk van Noorwegen maar geniet je van veel afwisseling en van activiteiten dicht bij de indrukwekkende natuur. Raften, kajakken, wandelen, varen op één van de mooiste fjorden en met de unieke Flam trein de berg op rijden en dat allemaal in 1 reis, onvergetelijk !  

Inbegrepen

rafting tour, kajak tour, ticket Flam trein retour, cruise Naeroyfjord met busretour, een reisgids en landkaart 'Noorwegen' per dossier en een documentatiemap
Praktisch

Praktisch

Inclusief

9 overnachtingen, 7 x ontbijt, rafting tour, kajak tour, ticket Flam trein retour, cruise Naeroyfjord met busretour, een reisgids en landkaart 'Noorwegen' per dossier, een documentatiemap en de bijdrage Garantiefonds Reizen.

Exclusief

vervoer, niet-vermelde maaltijden, drankjes, niet-vermelde inkomgelden, extra activiteiten, plaatselijke overzetboten en verzekeringen.

Meer informatie

TRANSPORT
Deze rondreis kan gecombineerd worden met vluchten op Oslo en een huurwagen of met de ferry Hirtshals(DK)-Larvik(NO) en je eigen wagen. Vraag een offerte met vervoer inbegrepen.

ACCOMODATIE
Gallia biedt deze reis aan in een goede 3* hotels en vakantiewoningen zoals bv Scandic Holmenkollen Hotel, Fefor Hoyfjellshotell, Eikum Hotel, Myrkdalen Hotel, Vestlia Hotel Resort of gelijkaardig.
  • GALLIA

  • De voorgestelde reis kan onderhevig zijn aan wijzigingen in het programma en/of aan de prijs. Gelieve je te wenden tot je reiskantoor voor een volledige offerte op maat.

Autorondreis: Actief Noorwegen

Autorondreis: Actief Noorwegen

  • € 1593 per persoon

Vraag een offerte aan
 helpt je graag verder
 helpt je graag verder

helpt je graag verder

Selectair Cassimons Travel

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Handelsstraat 67
1840 Malderen