Eco-rondreis door Noorwegen

Eco-rondreis door Noorwegen

  • € 1785

  • Geen transport inbegrepen

  • P.P

Vraag een offerte aan

Over deze reis

Noorwegen is een voortrekkersland voor wat betreft ecologie. Het reizen met het openbaar vervoer wordt er gestimuleerd en is daardoor zeer goed uitgebouwd. Op de luchthaven van Oslo stapt u op de trein en start in een comfortabele stoel uw rondreis door Noorwegen. Tijdens deze reis speelt de trein een grote rol. De boottocht tussen Stavanger en Bergen zorgt voor een fijne afwisseling en rustpunt in de reis. Kortom, u kan op een rustige, ontspannen manier, genieten van deze ongewone rondreis langs aangename steden en door de prachtige Noorse natuur. De trein brengt u op plaatsen waar u anders nooit komt !

Inbegrepen

Trein- en ferrytickets, ticket Floibanen, fjordcruise Lysefjord, ferry Stavanger-Bergen, reisgids en landkaart 'Noorwegen' en documentatiemap.
Praktisch

Praktisch

Inclusief

Flytoget tickets retour, 8 overnachtingen, 7 x ontbijt in het hotel, 1 x ontbijt aan boord Fjord Line, vermelde treintrajecten, rondje Flåm, fjordcruise Lysefjord, ferry Stavanger-Bergen, retourticket Floibanen, reisgids en landkaart Noorwegen, documentatiemap en de bijdrage Garantiefonds.

Exclusief

vervoer Brussel-Oslo-Brussel, transfers tussen station/haven-hotels, niet vermelde maaltijden, drankjes, inkomgelden en verzekeringen.

Meer informatie

Opgelet: Door de speciale weersomstandigheden in Scandinavië is de periode dat er aan het spoor kan gewerkt worden zeer kort en valt het eigenlijk samen met het zomerseizoen. Indien de treinmaatschappij op het laatste moment een trein annuleert, omwille van werken aan het spoor, en in de plaats een buslijn inlegt dan is dit een geval van overmacht en kan er geen aanspraak gemaakt worden op een schadevergoeding.

TRANSPORT
Je kan deze reis combineren met vluchten naar Oslo uit ons aanbod. Vraag een offerte met vluchten inbegrepen.

ACCOMMODATIE
Tijdens deze reis verblijf je in mooie 3/4* hotels zoals bv Comfort Hotel Grand Central Oslo, Thon Hotel Parken Kristiansand, Thon Hotel Maritim Stavanger, Grand Hotel Terminus Bergen en Scandic Voss Hotel of gelijkaardig.  De juiste hotels zijn afhankelijk van beschikbaarheid op het moment van reservering. Je ontvangt de juiste lijst bij de bevestiging van je reis.
  • Gallia

  • De voorgestelde reis kan onderhevig zijn aan wijzigingen in het programma en/of aan de prijs. Gelieve je te wenden tot je reiskantoor voor een volledige offerte op maat.

Eco-rondreis door Noorwegen

Eco-rondreis door Noorwegen

  • € 1785 P.P

Vraag een offerte aan
 helpt je graag verder
 helpt je graag verder

helpt je graag verder

Selectair Cassimons Travel

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Handelsstraat 67
1840 Malderen