9-daagse autorondreis 'Active Denmark'

9-daagse autorondreis 'Active Denmark'

  • € 1593

  • Geen transport inbegrepen

  • p.p. - 8 nachten

Vraag een offerte aan

Over deze reis

Voor liefhebbers van een actieve vakantie of families met tieners die graag wat cultuur met activiteiten afwisselen is de Active Denmark rondreis de ideale reis. Wandelen door de bomen, kajakken in centrum Kopenhagen en fietsen op het eiland Ærø. Tussendoor geniet u van een bezoek aan Kopenhagen, Aarhus, Svendborg en misschien hier en daar een kasteel of aan het vikingdorp in Ribe. Alle activiteiten zijn haalbaar voor iedereen met een gemiddelde conditie, het blijft uiteindelijk nog altijd vakantie voor iedereen.
Praktisch

Praktisch

Inclusief

  • Inbegrepen: 8 overnachtingen in hotels in kamer en ontbijt, ferryovertocht Rødby-Puttgarden, 2u huur kajak, parking + ticket bostoren, ferryticket + 1 dag fietshuur Ærø, boottocht Silkeborg, 1 dag fietshuur Tønder, een reisgids en landkaart "Denemarken" per dossier, een documentatiemap, bijdrage Garantiefonds Reizen en BTW. 

Exclusief

  • Niet inbegrepen: vervoer, niet-vermelde inkomgelden en activiteiten, niet-vermelde maaltijden, parkeergelden, persoonlijke uitgaven en verzekeringen(zeker aangeraden bij deze sportieve reis).

Meer informatie

Max. 1 kind 10-11 jaar: € 785
3de volw. op de kamer: € 1255
Deze reis is niet geschikt voor kinderen -10 jaar. 
Deze reis voor ouders en 2 kinderen 10-12j. in 1 kamer ? Vraag een offerte
Opmerking: voor het fietsen en kajakken wordt er ter plaatse een waarborg gevraagd. Breng je fietsen en kajaks onbeschadigd en tijdig terug binnen dan krijg je de waarborg terug.
  • Gallia

  • De voorgestelde reis kan onderhevig zijn aan wijzigingen in het programma en/of aan de prijs. Gelieve je te wenden tot je reiskantoor voor een volledige offerte op maat.

9-daagse autorondreis 'Active Denmark'

9-daagse autorondreis 'Active Denmark'

  • € 1593 p.p. - 8 nachten

Vraag een offerte aan
 helpt je graag verder
 helpt je graag verder

helpt je graag verder

Selectair Cassimons Travel

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Handelsstraat 67
1840 Malderen